Verkami i el Buit

Estimats i estimades: 

Com ja sabreu, després d'una llarga hivernació, Tropèl us presenta "El Buit", un llibre autoeditat que conté cinc històries en les que cada membre del col·lectiu reflexiona sobre aquest concepte en tota la seva amplitud.

A l'era del pdf i el llibre digital creix en nosaltres l'amor pel llibre de paper, el llibre com a objecte. Per això apostem per una acurada edició on es cuida fins l'últim detall.
Per finançar-ne la producció, hem cregut addient i necessari confiar en la plataforma de mecenatge Verkami, l'alegoria digital a l'antiga figura del mecenes.

En tan sols una setmana, 59 bells i proporcionats mecenes han fet les seves aportacions, que seran pagades amb espècies varies. Us animem a fer una ullada al projecte i a convertir-vos en el nostre pròxim mecenes:

Estimados y estimadas:

Como ya sabéis, tras una larga hibernación, Tropèl presenta "El Buit" (el vacío), un libro autoeditado que contiene cinco historias en las que cada uno de los miembros de Tropèl reflexiona sobre dicho concepto en toda su amplitud de significados.

En la era del pdf i el libro digital crece en nosotros el amor por el libro en papel, el libro como objeto. Por ello apostamos por una esmerada edición en la que cuidamos hasta el último detalle.
Para financiar el proyecto, hemos confiado en la plataforma de crowdfounding Verkami, la alegoria digital del mecenas clásico.

En tan solo una semana, 59 bellas personas han hecho sus generosas aportaciones, que seran reompensades en carnes y especies varias. 
Os animamos a echarle un ojo al proyecto y a contribuir en la causa:


No hay comentarios:

Publicar un comentario