Havaneres Tour

Després de l'èxit de la presentació del cançoner Havaneres, a Tropèl ens reunim per procurar salvaguardar-nos del gran mal de les petites edicions: La distribució.

I és que:

1.Els tiratges curts amb els que sol treballar el petit editor, fan que el preu de cost per llibre sigui alt fent-se impossible competir amb les grans i mitjanes edicions.

2. La diferència entre el preu de cost del llibre i el preu de venta que creiem just per aquest, és massa justa com per assumir, a més,  les comissions que absorveixen els intermediaris.

3. El poc impacte de la distribució que ens és assumible fa que les publicacions  circulin per entre un públic reduit (sovint els mateixos il·lustradors barcelonins) dificultant l'accés d'aquestes a gent d'altres àmbits i llocs.

Per fer front a l'obstacle, hem ideat l'Havaneres Tour. Una ruta d'estiu que passa per algunes de les cantades d'Havaneres de la costa catalana.  La ruta, realitzada sobre un carro dissenyat  i construït per nosaltres, vol exposar la situació, aproximar aquest tipus de publicacions a  nous públics i oferir el cançoner sense intermediaris.

27 de juliol: Volta inaugural a Vic
10 d'Agost : S'Agaró
17 d'Agost : Barcelona


Setembre ( dates per concretrar)





















2 comentarios:

  1. Acabo de llegir tot el projecte i em sembla molt original. És tot un repte agafar coses tradicionals i donar-lis aquest toc modern que embogiria a qualsevol hipster jejej

    Per suposat, el tour que heu organitzat és el que us acabarà diferenciant davant d'altres distribucions "normals". És tot un espectacle!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltíssimes gràcies.
      Esperarem a fer valoracions un cop acabat el Tour (aquest cap de setmana fem l'última incursió a la costa Brava) però de moment estem contents contents.
      T'esperem a Tamariu aquest dissabte o a Barcelona en la festa de final de Tour que farem a l'octubre.
      Diuen que ser hipster embogit per una nit no és pecat.
      Sautacions i Gràcies.

      Eliminar